Mashtrimi i qeverisë me rrugët, bëri vetëm 1515 km

Edhe 58 ditë mbeten për largimin e qeverisë Berisha. Në historinë e këtyre 8 vjetëve të fundit, ndoshta do të regjistrohet si gënjeshtra më monumentale, deklarata e Kryeministrit Berisha: “Kemi ndërtuar 10.400 km...

lexo me shume...

Të djathtët e Shkodrës: U braktisëm nga qeveria, i bashkohemi plot shpresë Rilindjes

Në kuadër të takimeve “Të djathtët për Rilindje” Kryetari i PS, Edi Rama është takuar në qytetin e Shkodrës me një grup prej rreth 200 personash ish-themelues, drejtues dhe mbështetës të PD-së në këtë qark...

lexo me shume...

Programi për Rininë prezantohet në Sukth

Tre kthesat e forta majtas që parashikon programi për një Rilindje Shqiptare, në kapitullin për Rininë janë prezantuar dhe diskutuar me të rinjtë e Sukthit nga ana e Sekretarit për Rininë dhe Emigracionin në PS, Erion...

lexo me shume...

Gratë e vajzat vriten si në mesjetë, shteti bën sehir

Sot kur mbeten akoma dhe 63 ditë nga 23 qershori, dita kur Sali Berisha do të ndëshkohet me votë për dështimet e tij, jam këtu për t’ju dhënë dhe një tjetër dëshmi të dështimit të kësaj qeverie. Sali Berisha...

lexo me shume...